08-04-10

een klein overzichtje

yo,

Het is ondertussen weer een tijd geleden dat ik nog eens wat gepost hebt, van daar deze kleine overzicht.

Het BK masters in seraing ging over een lastig en ondertussen voor ons (M35) modderig parcour en zoals ik dacht kwam ik daar kracht tekort maar dat mag na mijn blessure geen verwondering zijn daar waar het in oostende op de korte cross goed ging was het in seraing iets te ver en te zwaar om ook daar echt goed te presteren met slechts 4 weken training in de benen.

ondertussen zijn we al een tijdje bezig met de zomer voorbereiding en daar zijn we ook al op de goeie weg enkele zware trainingen gehad waar ik toch wel stramme benen heb van overgehouden , maar kom we slaan ons er wel weer door. enkele bij de eerste trainingen was ik wat voorzichtig omwille van de kuit, ze speelde namelijk wat op maar dat zal voornamelijk geweest zijn doordat ze nog wat zwakker was dan de andere en ze nog een inhaal beweging moest doen.

Deze week een zware dobber eerst maandag heuvel training in de blaarmeersen en woensdag een pittige op de piste en tussendoor nog tempostukken op dinsdag in bos. je ziet we hebben nog niet veel stil gezetten, vandaag trekken we weer naar bos.

doei,

 

 

16:30 Gepost door kurt in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.